Στην εταιρεία μας εφαρμόζονται υπεύθυνες πρακτικές διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού της και υφίσταται συνεχής μέριμνα για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος. Η ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. έχει επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό, αναγνωρίζοντάς το ως το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της. Πέρα από εξοπλισμό και μέσα, ο ενεργός ρόλος του ανθρώπινου δυναμικού είναι το κλειδί για μία σταθερή και επιτυχημένη πορεία. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο επιστημονικό και  τεχνικό προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και εξοπλισμού, αποτελούν τον κύριο φορέα υλοποίησης κάθε κατασκευής που αναλαμβάνουμε.

Η μακρόχρονη λοιπόν εμπειρία μας στον κατασκευαστικό τομέα, σε συνδυασμό με την ύπαρξη του εξειδικευμένου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού μας ανά τομέα εργασίας, αλλά και η συνεργασία μας, με τους μεγαλύτερους οίκους προμηθευτών οικοδομικών και άλλων υλικών, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε σε εσάς, υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές υλικών και εφαρμογών, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Το προσωπικό της εταιρείας μας στελεχώνεται από επαγγελματίες και επιστήμονες με άρτια τεχνική και πανεπιστημιακή κατάρτιση, με εμπειρία και σύγχρονη υψηλή τεχνογνωσία.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Η εταιρεία, όπως φαίνεται και από το οργανόγραμμά της, οργανώνεται βαδίζοντας στα ίχνη των πλέον σύγχρονων εταιρειών, αποδεικνύοντας ότι η διοίκηση και το ανθρώπινο στελεχιακό δυναμικό της φιλοδοξεί να την κάνει ακόμη δυνατότερη στο χώρο των κατασκευαστικών-τεχνικών εταιρειών

 

 

.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει μια καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

Μετάβαση στο περιεχόμενο