Νέα και Ανακοινώσεις

Κατασκευαστικά Δημόσια έργα

Κατασκευαστικά Δημόσια έργα

Η εταιρεία ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή τεχνικών έργων, έχει δε αναπτύξει ικανό και έμπειρο τεχνικό προσωπικό και έχει αποκτήσει σημαντικό μηχανικό εξοπλισμό, που της επιτρέπουν την ανάληψη και έγκαιρη εκτέλεση μεγάλων τεχνικών έργων.

Με κατασκευές έργων υψηλής ποιότητας, αισθητικής και λειτουργικότητας, σε ταχύτατους χρόνους εκτέλεσης, με ελεγχόμενο κόστος και υπερβάλλοντα ζήλο στην εξυπηρέτηση των πελατών, δημιουργεί τη δυνατότητα ραγδαίας και υγιούς ανάπτυξης. Η εταιρεία έχει εκτελέσει σειρά οικοδομικών, υδραυλικών, ηλεκτρομηχανολογικών και βιομηχανικών έργων σε διάφορους Δήμους ή Περιφέρειες.

Τα έργα στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία μας καλύπτουν όλους τους τομείς δραστηριότητας των δημοσίων έργων υποδομής αλλά και ιδιωτικών οικοδομικών έργων που κατατάσσονται στις ακόλουθες κατηγορίες :

– ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ: Αφορά στην κατασκευή κτιρίων και άλλων οικοδομικών έργων.

– ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ: Αφορά στην κατασκευή πάσης φύσεως Η/Μ έργων και την εκτέλεση εξειδικευμένων εργασιών.

– ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ: Αφορά στην κατασκευή εργοστασίων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

– ΟΔΟΠΟΙΪΑ: Αφορά στην κατασκευή αυτοκινητοδρόμων, ανισόπεδων κόμβων κλπ έργων οδοποιίας

– ΛΙΜΕΝΙΚΑ: Αφορά στην κατασκευή λιμένων, μαρινών και υποθαλάσσιων αγωγών.

– ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ-ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΡΓΑ: Αφορά στην κατασκευή αποχετευτικών δικτύων, φραγμάτων και σηράγγων, αντλιοστασίων, αρδευτικών και αποστραγγιστικών δικτύων

Κατέβασμα αρχείου

Τελευταία Άρθρα

Τελευταία Νέα και Ανακοινώσεις

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης έργου: «Ανάδειξη μέρους του διατειχίσματος της Ν. Ποτίδαιας και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου»

Κατασκευαστικά Δημόσια έργα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

16ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΛ. ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει μια καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

Μετάβαση στο περιεχόμενο