Η εταιρεία ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 από τον κ. Αρβανίτη  Δημήτριο  του Βασιλείου και την κ. Ιωαννίδου Αλεξάνδρα του Σάββα ύστερα από μια συνεχή και επιτυχή πορεία στον τομέα των κατασκευών τεχνικών έργων όλων των ακόλουθων κατηγοριών όπως οικοδομικά ,υδραυλικά ,οδοποιίας ,βιομηχανικά, ενεργειακά, ηλεκτρολογικά ,αποβλήτων και λιμενικά.

Στον ιδιωτικό τομέα, η εταιρεία μας έχει φέρει εις πέρας πλήθος διαφόρων κατασκευών. Η κατασκευή κατοικιών, κτιρίων γραφείων ή βιομηχανικών χώρων καθώς και η ανακαίνιση/ανακατασκευή καταστημάτων και λοιπών επαγγελματικών χώρων είναι ορισμένες μόνο κατηγορίες έργων που η εταιρεία μας ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Η AXION προσφέρει τις υπηρεσίες της για νεότερα και διατηρητέα κτίρια, γέφυρες και εν γένει κατασκευές υποδομών και μεταφορών, βιομηχανίες, εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, αγωγούς και υδραγωγεία, λιμενικές εγκαταστάσεις και παράκτιες κατασκευές.

Η εταιρία σχεδιάζει και υλοποιεί τεχνολογικές λύσεις κατά περίπτωση, εντός χρονοδιαγράμματος και εντός προϋπολογισμού του πελάτη.

Στόχος της εταιρείας είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων της, η διατήρηση της άριστης επαγγελματικής φήμης και αξιοπιστίας της και η διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Αφοσιωμένοι στην επιτυχία μας, την ικανοποίηση των πελατών και των ανθρώπων μας και με σεβασμό στις αξίες και την κληρονομιά μας, επιδιώκουμε:

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει μια καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

Μετάβαση στο περιεχόμενο