Νέα και Ανακοινώσεις

Υπογραφή Σύμβασης Δ. Νάουσας

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ/ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΣΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ. (ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1.500.000€)

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση δρόμου Νάουσα-Άλσος Αγ. Νικολάου».

Τη Δευτέρα (14/12 υπογράφηκε η σύμβαση του έργου από το Δήμαρχο κ.Αν. Καραμπατζό και τον Δ/ντα Σύμβουλο της αναδόχου εταιρίας «ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» κ. Δημ. Αρβανίτη. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

 

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος δήλωσε: «Η κατασκευή του δρόμου-ποδηλατόδρομου Νάουσα-Άλσος Αγίου Νικολάου είναι ένα μεγάλο έργο, που με την ολοκλήρωσή του θα δημιουργήσει ένα σύγχρονο, άνετο και ασφαλή δρόμο για οχήματα και πεζούς, συνδέοντας την πόλη με το άλσος Αγίου Νικολάου, το οποίο είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς πόλους της Μακεδονίας. Είναι όμως και ένα έργο πνοής και πρώτης προτεραιότητας, για το οποίο δεσμευθήκαμε ως Δημοτική Αρχή να υλοποιήσουμε. Εντάσσεται στον συνολικό σχεδιασμό μας με στόχο την ολοκληρωμένη αξιοποίηση του Άλσους Αγίου Νικολάου (Κολυμβητήριο, αξιοποίηση του Στρατοπέδου «Μίγγα», μελέτη ολοκληρωμένης διαχείρισης άλσους, μεταφορά περιπτέρων, κατασκευή γέφυρας «Γεράνια»). Οφείλω να τονίσω την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε με τους κατοίκους της περιοχής και τους ιδιοκτήτες των παρόδιων οικοπέδων, σε όλη τη φάση του σχεδιασμού και η οποία θα συνεχιστεί, ώστε αυτό το χρήσιμο έργο να ολοκληρωθεί σωστά, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την τουριστική ανάπτυξη της Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής».

Κατέβασμα αρχείου

Τελευταία Άρθρα

Τελευταία Νέα και Ανακοινώσεις

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης έργου: «Ανάδειξη μέρους του διατειχίσματος της Ν. Ποτίδαιας και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου»

Κατασκευαστικά Δημόσια έργα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

16ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΛ. ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει μια καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

Μετάβαση στο περιεχόμενο