Νέα και Ανακοινώσεις

Υπογραφή Σύμβασης Μακροχωρίου Δ. Βέροιας

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο Μακροχώρι Δ.ΒΕΡΟΙΑΣ

Από τη ΔΕΥΑΒ γνωστοποιείται ότι στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους Δημότες του ενιαίου Δήμου Βέροιας και απαντώντας στην πρόκληση του Προγράμματος «Καλλικράτης», η ΔΕΥΑΒ, έχοντας ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών προς κάθε κάτοικο του Δήμου μας, ενήργησε άμεσα και αποτελεσματικά στο πλαίσιο των προβλεπομένων διαδικασιών διάρκειας ενός χρόνου περίπου (λόγω ενστάσεων) και την τελική έγκριση της όλης διαδικασίας από το  Ελεγκτικό Συνέδριο, για την συμβασιοποίηση του έργου «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης του οικισμού Μακροχωρίου τ. Δ. Αποστόλου Παύλου Νομού Ημαθίας».

Έτσι χθες Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 υπογράφτηκε, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΒ στα γραφεία της, μεταξύ του Προέδρου της κ. Δημητρίου Δάσκαλου και της κ. Αλεξάνδρας Ιωαννίδου Προέδρου της αναδόχου κοινοπραξίας ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Γ- Α.ΓΑΡΟΣ-Ξ.ΚΟΧΛΙΑΔΗΣ-Χ.ΓΑΡΟΣ ΟΔΟΜΠΕΤΟΝ ΑΤΕ, η σύμβαση για την εκτέλεση του παραπάνω έργου πνοής.

Παρόν στην υπογραφή της σύμβασης ήταν τόσο ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μακροχωρίου κ. Διονύσιος Κουλουριώτης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Βέροιας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Το έργο της αποχέτευσης Μακροχωρίου είναι προϋπολογισμού € 6.536.000,00 , είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΡΑ   «Περιβάλλον και αειοφόρος ανάπτυξη», ενώ με την υλοποίησή του θα δοθεί επιτέλους,  οριστική λύση,  στο πρόβλημα της αποχέτευσης του Μακροχωρίου.

Το υπο κατασκευή δίκτυο θα συνδεθεί με την εγκατάσταση του Βιολογικού Καθαρισμού της Βέροιας  που είναι και ο τελικός αποδέκτης.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ είπε μεταξύ άλλων :

«Αίσιο τέλος, σε ένα κυκεώνα διαδικασιών. Υπογράφουμε σήμερα την παρούσα σύμβαση για να αρχίσουν επιτέλους οι εργασίες κατασκευής του μεγάλου έργου που περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι κάτοικοι του Μακροχωρίου. Θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΒ για τις σωστές του αποφάσεις του και γενικά όλους όσους συνέβαλαν στην  ευτυχή για την υπηρεσία κατάληξη, με την υπογραφή της σύμβασης αυτής, ένα μεγάλο μπράβο στους λιγοστούς συνεργάτες μου, της τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑΒ. Μπράβο σε όλους!».

Κατέβασμα αρχείου

Τελευταία Άρθρα

Τελευταία Νέα και Ανακοινώσεις

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης έργου: «Ανάδειξη μέρους του διατειχίσματος της Ν. Ποτίδαιας και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου»

Κατασκευαστικά Δημόσια έργα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

16ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΛ. ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει μια καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

Μετάβαση στο περιεχόμενο